Korte Zoutstraat 7

9300 Aalst

Tel. (053)70 30 40


info@kompakt-hifi.be

ONTDEK DE ALLERNIEUWSTE 600-SERIE LUIDSPREKERS

VAN BOWERS & WILKINS
EN MAAK KANS OP EEN WEEKEND IN DE BMW 7 OF 8 REEKS!

Beste muziekliefhebber, klant, vriend


Na de introductie van de nieuwe 800-serie en de daaruit voortkomende nieuwe 700-serie, komt Bowers & Wilkins met de totaal vernieuwde 600-serie op de markt.


Na meer dan 40 jaren wordt de alom gekende gele Kevlar middentonen luidsprekerconus vervangen door het nieuwe ‘Continuum’ materiaal. Ontwikkeld in de 800-serie, overgenomen in de 700-serie, introduceert Bowers & Wilkins dit materiaal nu in de 600-reeks.


Al 33 jaar specialist zijnde in beeld en geluid, nodigen wij, Kompakt-hifi u uit om deze sublieme klanken zelf te komen ontdekken tijdens de voorstelling en live demonstratie van deze nieuwste luidsprekers op zaterdag 1 december van 10u tot 18u en op zondag 2 december van 14u tot 18u.


Elke bezoeker maakt bovendien kans op een onvergetelijk weekend met een BMW 7 Reeks of BMW 8 Reeks. Bowers & Wilkins ontwikkelde enkele jaren geleden exclusief voor het automerk BMW het “Diamond Surround Sound System en zorgt zo voor een kristalhelder geluid waarbij zowel bestuurder als passagier het gevoel hebben bij de artiest in de studio te zitten.


Wij schenken 4 duo-tickets voor het klassiek concert van het strijkorkest van de Berliner Symphoniker te Gent weg op zaterdag 15 december, waar u zelf in een BMW 7 of 8 Reeks naartoe rijdt. U houdt de wagen nadien het hele weekend bij.


We kijken alvast uit u te mogen verwelkomen op 1 en 2 december.


Met muzikale groeten,Hans Dierickx
Kompakt-hifi
Korte Zoutstraat 7
9300 Aalst
www.kompakt-hifi.be

 

Aanwezigheidmelder: